Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas. Tato lekce je součástí kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“ vedeného lektorem Radkem Pálkou.
Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.
V rámci kurzu se dozvíte, jaké jsou základy a pravidla české gastronomie, jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty, jaké vychytávky vám během vaření usnadní život, na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků a že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné.
Lektor Radek Pálka vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
Šéfkuchař Radek Pálka říká: „Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař.“
Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření na stránkách.