V kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“ se v rámci bonusové lekce naučíte připravovat chlupaté knedlíky, které vaří málokdo, ale jsou to skutečná dobrota. Lektor Radek Pálka vám krok za krokem ukáže, jak na to.
Kurz „Nejlepší recepty české kuchyně“ je zaměřen na přípravu tradičních českých jídel. Lektor Radek Pálka se s vámi podělí o své nejlepší a nejoblíbenější recepty. Kurz je vhodný jak pro začátečníky, kteří se teprve seznamují s českou kuchyní, tak pro pokročilé kuchaře, kteří chtějí své dovednosti dále rozšířit.
Během kurzu se dozvíte základy a pravidla české gastronomie, seznámíte se s nejzákladnějšími a nejoblíbenějšími českými recepty a naučíte se různé vychytávky, které vám vaření usnadní. Samozřejmostí je také příprava dokonalých knedlíků, na které se během kurzu zaměříte.
Lektor Radek Pálka je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi a velkou láskou ke gastronomii. Jeho recepty jsou jednoduché, ale přesto vynikající. Pod videem každé lekce najdete také písemný recept, který si můžete stáhnout a vytisknout pro snadné a pohodlné vaření.
Pokud máte rádi českou kuchyni a chcete se naučit připravovat její nejlepší pokrmy, je tento kurz pro vás. Přejeme vám dobrou chuť!