Tato video lekce s názvem „Bonus 4 – dušená rýže“ vám představí skvělý způsob, jak připravit lahodnou dušenou rýži bez použití rýžovaru. Kurz „Nejlepší recepty české kuchyně“ vás provede světem české gastronomie pod vedením lektora Radka Pálky.
V kurzu se dozvíte základy a pravidla české kuchyně, naučíte se připravovat nejoblíbenější české recepty a získáte tipy a triky, které vám usnadní vaření. Radek Pálka v kurzu vybral nejlepší a nejznámější recepty, které natočil a zároveň napsal. Každé video je doplněno o recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
Česká kuchyně není jednoduchá, ale je to rozhodně umění, které stojí za to osvojit si. Ať už se rozhodnete připravit španělské ptáčky, svíčkovou, guláš nebo třeba knedlíky, vaše výsledky vás jistě potěší a potěší i vaše blízké.
Radek Pálka říká: „Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař.“ Tak nezbývá než popřát DOBROU CHUŤ!