Bonus – výběr kávovníkových zrn na různé připravy káv

Goran Jozić
06.02.2024 02:39

Vstoupit do kurzu

V bonusovém videu s názvem „Bonus – výběr kávovníkových zrn na různé připravy káv“ se dozvíte, které druhy kávových zrn vybrat pro různé způsoby přípravy kávy. Lektor Goran Jozić vám představí tipy a triky, jak správně vybrat zrna pro připravu kávy v presovači, džezvě, french pressu nebo aeropressu. Díky jeho odborným radám budete mít možnost vyzkoušet si kávu v různých podobách a objevit nové chutě a vůně. Tato lekce je součástí kurzu „Kurz přípravy kávy“, který vám přinese kompletní přehled o přípravě kávy různými způsoby. S Goranem Jozićem se naučíte nejen vybrat správnou kávu, ale také pochopíte, jak ovlivňuje mletí kávy chuť a kvalitu připraveného nápoje. Získáte také užitečné rady ohledně výběru mlýnku na kávu, presovače a šálků. Pokud jste milovníky kávy nebo se chcete dozvědět více o jejím správném přípravě, tento kurz je pro vás. Zůstaňte ve spojení s tradicí a díky Goranovi Jozićovi si vychutnejte skvělý šálek kávy v pohodlí vašeho domova.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu