Cappuccino a šlehání mléka

Goran Jozić
06.02.2024 02:38

Vstoupit do kurzu

Tato lekce se soustředí na přípravu lahodného cappuccina a techniky správného šlehání mléka. Lektor Goran Jozić vás provede postupem přípravy tohoto oblíbeného nápoje a podělí se s vámi o tipy, jak vybrat správné mléko a jak dosáhnout perfektní konzistence a hustoty šlehaného mléka. Tato lekce je nedílnou součástí kurzu „Kurz přípravy kávy“, který vám Goran Jozić nabízí. V tomto kurzu se dozvíte vše, co potřebujete vědět o přípravě kávy. Od výběru kávy a presovače, přes nápoje z kávy až po správné umletí a vaření kávy. Široké spektrum témat zahrnuje také výběr šálků a hrnků a starost o kávovar a mlýnek. Goran Jozić je váš průvodce do světa kávy a s nadšením a láskou vám předává své znalosti a zkušenosti. Připojte se k tomuto úžasnému kurz a získejte hlubší povědomí o přípravě kávy a jejích různých metodách, včetně přípravy chutného cappuccina.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu