Chleba bez rozkvasu do trouby

Pavla Machová
06.02.2024 00:16

Vstoupit do kurzu

V online video lekci s názvem „Chleba bez rozkvasu do trouby“ se dozvíte důležité informace o tom, jak připravit chléb bez použití rozkvasu a jak správně nakynout těsto. Lekce je součástí kurzu „Pečení kvasového chleba“, který vede Pavla Machová.

V kurzu „Pečení kvasového chleba“ se naučíte péct nejen chléb bez rozkvasu, ale také chléb s rozkvasem. Lektor Pavla Machová vám v kurzu vysvětlí rozdíl mezi těmito dvěma typy chleba. Jejím cílem je ukázat vám, jak si doma upéct chléb podle jejích osvědčených receptů.

V první části kurzu se dozvíte, jak si připravit kvásek, který je základem pro pečení kvasového chleba. Pavla vám také poradí, jaké druhy mouky je vhodné pro pečení chleba použít, neboť všechny mouky nejsou pro tento účel stejně vhodné.

Dalšími tématy kurzu jsou správné překládání a stáčení těsta na chleba, správná teplota trouby a doba pečení. Pavla vám také poradí, jak lze zužitkovat přebytek žitného kvásku.

Pavla Machová je pekařka samouk a ve svém kurzu předává své znalosti a zkušenosti z dlouholetého experimentování s pečením chleba. Postupně se naučila, jak správně postupovat, aby chlebové těsto bylo kvalitní a dobře vykynuté.

Nabídněte svým blízkým nebo hostům domácí, voňavý a nadýchaný chléb, který si sami upečete díky Pavlou Machovou a jejímu kurzu „Pečení kvasového chleba“. Získejte dovednosti, které vám umožní pečení chleba bez rozkvasu i s použitím rozkvasu. Pusťte se do pečení a dobrou chuť!

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu