V lekci s názvem „Co ano? Co ne?“ se dozvíte základní doporučení ohledně aditiv a umělých sladidel, bílého cukru, masa, bílé mouky, soli a tuků. Lekce vám také poskytne tipy k zařazení nutričně hodnotných surovin, jako jsou luštěniny, jáhly, pohanka, mořské řasy a podobně. Budete se také dozvídat doporučení k poměru jednotlivých živin na talíři a k tepelným úpravám surovin. Lekce je součástí kurzu „Vaříme zdravě pro děti“, který vám umožní objevit kouzlo zdravého vaření kvalitních a nutričně vyvážených jídel pro nejmenší strávníky. Lektorkou kurzu je Ilona Dostálová, která se zdravou stravou dlouhodobě zabývá a představí vám řadu receptů a tipů na zdravá jídla pro děti. Absolvováním kurzu získáte také zdarma elektronickou kuchařku od Ilony Dostálové, ve které najdete spoustu dalších úžasných a zdravých receptů. Tento kurz je ideální pro rodiče, kteří chtějí svým dětem nabídnout chutná a zároveň zdravá jídla.