Druhé a třetí krmení kvásku

Pavla Machová
06.02.2024 00:14

Vstoupit do kurzu

V této lekci se budeme dále věnovat péči o kvásek a pozorovat, jak pracuje. Pokud jste již připravili svůj kvásek, tato lekce vám pomůže porozumět, jak správně pokračovat v jeho péči.

Lekce „Druhé a třetí krmení kvásku“ je součástí kurzu „Pečení kvasového chleba“ s Pavlou Machovou. V tomto kurzu se naučíte péct dva různé typy chleba – bez rozkvasu a s rozkvasem. Pavla vám v kurzu vysvětlí rozdíl mezi těmito chleby a naučí vás, jak pečivo upéct podle svých unikátních receptů.

V první části kurzu se dozvíte, jak správně založit kvásek. Pavla vám představí různé druhy mouky a ukáže vám, jakou mouku použít pro pečení chleba a jakou pro založení kvásku. Správný kvásek je totiž základem pro kvalitní chléb.

V této konkrétní lekci „Druhé a třetí krmení kvásku“ se budeme zabývat dalším krmením kvásku. Pavla vám ukáže, jak na to správně a jakých chyb se vyvarovat. Během lekce budete moci pozorovat, jak váš kvásek pracuje a jak postupně roste.

Pavla Machová je váš lektor v tomto kurzu. Je to pekařka samouk, která se pečení chleba naučila metodou pokus – omyl. V kurzu vám předá své znalosti a zkušenosti a pomůže vám stát se šikovným pekařem. Pokud jste vždycky chtěli péct svůj vlastní chléb, je tento kurz pro vás skvělou příležitostí.

Takže pokud se chcete naučit péct chleba s rozkvasem a využít svůj domácí kvásek, nezapomeňte se zúčastnit této lekce. Již brzy si budete moci vychutnat chutný a voňavý chléb, který jste sami upekli.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu