V této lekci se dozvíte, jak uvařit skvělý guláš z kližky. Guláš je tradiční české jídlo, které se vyrábí z masa a je oblíbené pro svou bohatou a sytou chuť. Kližka je ideální maso pro tento druh guláše, a to díky své šťavnatosti a jemné chuti.
V kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“ vám šéfkuchař Radek Pálka ukáže, jak správně připravit tento pochoutkový pokrm. Kurz se zaměřuje na tradiční českou kuchyni a přináší oblíbené recepty v originálním provedení.
V rámci kurzu získáte nejen recept na guláš z kližky, ale také se dozvíte základy a pravidla české gastronomie. Šéfkuchař Radek Pálka vám přiblíží také nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty a podělí se s vámi o vychytávky, které vám usnadní vaření.
K dispozici je také přiložený recept, který si můžete stáhnout a vytisknout, abyste měli všechny potřebné informace při vaření guláše z kližky po ruce.
Nenechte si ujít tento zajímavý kurz, který vám otevře dveře do světa české kuchyně. Překvapte své blízké a přátele vynikajícím gulášem z kližky, který připravíte s lehkostí díky znalostem získaným v tomto kurzu.