Jak místní podnebí a půda ovlivňují chuť moravského vína? – Marek Vašut – Vinotéka Kuchynelidlu.cz

Kuchyně Lidlu
Kuchyně Lidlu
27.10.2016 07:35
Reklama

Vyzkoušejte streamovací službu Voyo.

Přes 2 000 filmů a seriálů, Pořady o 7 dní dříve než v TV, Aplikace na mobil, tablet, TV

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Pokračovat na Voyo
Zdroj: Youtube.com

Viz recept Marka na Jak místní podnebí a půda ovlivňují chuť moravského vína a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
Mezi českými a moravskými víny existují významné rozdíly. Liší se nejen oblastí, ve které vznikají, ale rovněž množstvím lahví vyrobených během roku. Česká vína jsou lehká, s nepatrnou kyselinkou, oproti tomu moravská vína mají výraznou kyselinku a kořeněné aroma. Po chuti je můžete rozpoznat i se zavázanýma očima. Nevěříte? Podívejte se sami!

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Reklama
Zavřít reklamu