V této lekci kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“ vás lektor Radek Pálka naučí připravit chutné kapustové karbanátky s uzeným masem. Tyto karbanátky jsou často opomíjené, ale přesto velmi lahodné. A co je nejlepší, můžete si je uvařit i bez masa.
Kurz „Nejlepší recepty české kuchyně“ je zaměřen na tradiční českou kuchyni. Představí vám základy a pravidla české gastronomie a naučí vás připravit nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty. Lektor také sdílí vychytávky, které vám usnadní život při vaření. Když se naučíte vařit skvělé domácí knedlíky, španělské ptáčky, svíčkovou nebo guláš, získáte uznání a obdiv nejen od svých blízkých, ale i od svých známých a kamarádů.
V rámci kurzu máte k dispozici pod každým videem recept, který si můžete stáhnout a vytisknout. Lektor Radek Pálka vám pomůže pochopit, jaké jsou základy a pravidla české kuchyně, a ukáže vám, že i laik dokáže připravit skvělé české pokrmy, pokud věnuje vaření dostatek času a péče.
Lektor Radek Pálka říká: „Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař.“ A tak vám jen můžeme popřát DOBROU CHUŤ!
Pokud vás zaujal tento kurz, pak nezapomeňte prozkoumat i další kurzy vaření na našem webu.