Tato lekce „Kuře na paprice“ je součástí kurzu s názvem „Nejlepší recepty české kuchyně“, který vyučuje šéfkuchař Radek Pálka. Sekce „Kuře na paprice“ vás naučí, jak připravit toto oblíbené české jídlo.
Ve v rámci kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“ se dozvíte nejen základy a pravidla české gastronomie, ale také se naučíte připravit nejoblíbenější české recepty. Lektor Radek Pálka vám předá vychytávky a tipy, které vám mohou usnadnit život při vaření. Své vědomosti rozšíříte také o zásady pro přípravu perfektních knedlíků.
Kurz je vhodný jak pro začátečníky v kuchyni, tak i pro ty, kteří milují českou kuchyni a chtějí ji vylepšit. Získáte uznání a obdiv svých známých a kamarádů, když jim představíte své nové dovednosti v přípravě českých specialit.
Šéfkuchař Radek Pálka v tomto kurzu vybral ty nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně. Každé video je doplněné o konkrétní recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
A nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření na stránkách kurzyproradost.cz, které vás mohou nadchnout.