V této lekci ze série jedlých kytic se zaměříme na kytice z sušeného ovoce. Marie Mužíková nás provede postupem tvorby těchto lahodných kousků, které jsou nejen krásné, ale také zdravé. Sušené ovoce je skvělou alternativou k čerstvému ovoci a velmi dobře se hodí do kytic.
Marie nám ukáže různé techniky a nápady, jak vytvořit kytici z sušeného ovoce. Zjistíme, že možnosti jsou prakticky neomezené a jen na nás záleží, jak svou kytici vytvarujeme. S Maritou si povíme, jak si správně vybrat ovoce a jak ho připravit pro tvorbu kytic. Dozvíme se také, jaké jsou nejlepší kombinace ovoce a jak je co nejefektivněji využít.
V kurzu Jedlé kytice se dozvíte spoustu dalších technik vytváření kytic z různých surovin. Marie nás naučí vázat kytice z bonbonů, čokolády, jahod, klobás, cigaret, česneku a cibule a také ze zeleniny. Díky jejím tipům a radám budete mít možnost vytvořit si jedinečné kusy, které dokážou udělat radost každému.
Nenechte si ujít tuto zajímavou lekci, která je součástí kurzu Jedlé kytice. Udělejte si chvilku pro sebe a získejte nové dovednosti v umění tvorby kytic.