V této video lekci se dozvíte vše, co potřebujete vědět o kvasovém chlebu. Lektor Pavla Machová vás provede postupem, jak si připravit kvas a jaké složky obsahuje. Naučíte se také rozdíl mezi chlebem bez rozkvasu a s rozkvasem. Kurz „Pečení kvasového chleba“ s Pavlou Machovou vás naučí nejen pečení chleba, ale také výběru a používání správných druhů mouky. Dozvíte se, jak správně manipulovat s těstem, jak ho překládat a stáčet, aby vaše pečení bylo co nejkvalitnější. Dále se dozvíte informace o přibližném časovém rozmezí pro pečení chleba a tipy, jak zužitkovat přebytky kvasu. Pavla Machová je pekařka samouk a své zkušenosti a tipy vám ráda předá. Po absolvování kurzu budete schopni upéct vlastní domácí chléb podle Pavliných receptů. Pustěte se do pečení a DOBROU CHUŤ!