Stočení těsta ber rozkvasu do ošatky

Pavla Machová
06.02.2024 00:16

Vstoupit do kurzu

Stočení těsta ber rozkvasu do ošatky je jedna z lekcí z kurzu Pečení kvasového chleba s Pavlou Machovou. Tato lekce vás naučí, jak správně stočit těsto a jak vysypat ošatku. Dozvíte se také, jakou mouku použít a jak dlouho nechat těsto kynout.

Kurz Pečení kvasového chleba s Pavlou Machovou je zaměřen na pečení domácího chleba. V tomto kurzu se naučíte péct dva typy chleba – bez rozkvasu a s rozkvasem. Pavla vám vysvětlí rozdíl mezi těmito chleby a naučí vás, jak si připravit kvásek. Dále se dozvíte, jaké mouky používat pro pečení chleba a jak správně překládat a stočit těsto. Pavla vám také poradí, jak dlouho bude trvat pečení chleba a jak zužitkovat přebytky žitného kvásku.

Pavla Machová je pekařka samouk, která se naučila péct chléb metodou pokus-omyl. V kurzu vám předá své znalosti a zkušenosti a ukáže vám, jak připravit skvělý domácí chléb. Připojte se k Pavle Machové a začněte péct svůj vlastní chléb.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu