Vstoupit do kurzu

V naší lekci „Vaření rýže“ se podíváme na základní postup, jak připravit správně uvařenou rýži. Rýže je základem mnoha pokrmů a je důležité ji umět vařit tak, aby byla vláčná a měla správnou konzistenci.

V lekci se seznámíte se správnou technikou vaření rýže, která zahrnuje správné množství vody, správný poměr rýže a vody, správnou dobu vaření a správný postup při vaření. Naučíte se také, jak připravit rýži na sushi, která se používá při přípravě různých druhů sushi.

Lekce je součástí našeho kurzu „Kurz vaření sushi: Báječné recepty sushi pro každého“, který vás provede světem přípravy sushi. Kurz je veden lektory Šonem Chungem a Monikou Brýdovou, kteří vám ukážou, jak připravit nejrůznější náplně do sushi, jak stáčet rolky a jak naaranžovat sushi dort. Kurz vás seznámí i s možnostmi veganského sushiku.

Nemusíte se bát, že byste na vaření rýže nebo přípravu sushi potřebovali speciální vybavení nebo drahé suroviny. Ve videokurzu vám představíme všechny potřebné pomůcky a suroviny, které jsou běžně dostupné.

Připojte se k naší lekci „Vaření rýže“ a naučte se správně uvařit rýži, která bude sloužit jako základ pro vaše další kulinářské dobroty.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu