Vstoupit do kurzu

V lekci „Vybavení“ se budeme věnovat přehlídce kuchyňského náčiní, které budete potřebovat na kvašení zelí. Kvašení či kysání zeleniny je tradičním způsobem konzervace zeleniny, který má mnoho výhod. V kurzu „Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí“ se s lektorkou Denisou Šimlovou naučíte doma připravovat kysané zelí. Na samotné kvašení budete potřebovat pouze zelí, sůl, šroubovací sklenice a své šikovné ruce. V kurzu se dozvíte například, jaké jsou vhodné nádoby na fermentování, jak správně připravit kysané zelí krok za krokem nebo jak zelí kombinovat a jak s ním vařit. Lektorka s vámi podělí o své praktické tipy a inspiraci a součástí kurzu jsou také skripta v PDF. Kvašení zelí je ideálním začátkem, pokud se chcete pustit do kvašení, a kromě toho má mnoho zdravotních výhod. Pokud vás tedy zajímá, jak připravit kysané zelí doma, neváhejte se přihlásit do kurzu!

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu