Základní potraviny a jejich vliv na IBD

Veronika Hanzlíková
06.02.2024 07:45

Vstoupit do kurzu

V lekci „Základní potraviny a jejich vliv na IBD“ se seznámíte se základními informacemi o vhodné stravě při střevních zánětech. Bude vám vysvětleno, jaké potraviny jsou pro IBD pacienty vhodné a jaké by se měly vyhýbat. Kurz „Ulcerózní kolitida a Crohnova choroba – jak žít a jíst kvalitně“ je velmi komplexní a obsahuje také další témata, jako například podporu klasické léčby a psychiku pacientů, selektivní diety a alternativní metody, které mohou pomoci při střevních zánětech. Kurz je veden lektorkou Veronikou Hanzlíkovou, která je s ulcerózní kolitidou žije již více než 14 let. Její osobní zkušenosti a odborné znalosti vás provedou celým kurzem a pomohou vám najít cestu ke kvalitnímu životu i s těmito nemocemi.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu