Lekce s názvem „Založení žitného kvásku a první krmení“ je součástí online video kurzu „Pečení kvasového chleba“ s lektorkou Pavlou Machovou. V této lekci se naučíte, jak začít s přípravou žitného kvásku a jak se o něj správně starat.
Pavlá Machová je pekařka samouk, která se ve svém kurzu podělí o své zkušenosti a postupy, které zvládne snadno každý. V kurzu se dozvíte také rozdíl mezi chlebem bez rozkvasu a s rozkvasem a jaké mouky k pečení používat. Naučíte se také správnou techniku pro překládání a stáčení těsta na chléb.
Celkově je tento kurz ideální pro ty, kteří si chtějí užít vlastní, voňavý a nadýchaný chléb. Pavla Machová vám postupně a detailně představí všechny potřebné kroky a vy se tak můžete pustit do pečení s důvěrou.
Zkrátka, pokud chcete vyzkoušet péct vlastní chléb a naučit se pracovat s kvasem, pak je tento kurz pro vás ideální. Pusťte se do pečení a užijte si domácí chléb plný vůně a chuti!