Zamražování hub

Zdeněk Hájek
06.02.2024 03:24

Vstoupit do kurzu

V lekci „Zamražování hub“ se dozvíte oblíbený způsob zpracování hub pro pozdější konzumaci – zamražování do mikrotenových sáčků. Nejprve se naučíte, zda je lepší zamrazit houby syrové nebo podušené. Také se dozvíte, jak dlouho vydrží houby v mrazničce. Veškeré odpovědi na tyto otázky vám poskytne Zdeněk Hájek, zkušený houbař, v této zajímavé a užitečné lekci. Tato lekce je součástí kurzu „Velký kurz houbaření“, který vám nabídne kompletní přehled o světě hub. Kurz je veden Zdeňkem Hájkem, který je odborníkem v oblasti mykologie. Pokud se chcete dozvědět více o houbách, jak je sbírat, rozpoznávat a zpracovávat, je tento kurz ideální volbou. Kurz je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé houbaře. V rámci kurzu se naučíte rozpoznávat jedovaté a jedlé houby, jak najít ty správné lesy pro sběr hub, jak rozpoznat různé druhy hub a jak správně houby ukládat a zpracovávat. Kurz vás seznámí s ročními obdobími pro sběr hub, včetně Vánoc, a také vás seznámí s léčivými houbami a jejich využitím. Zdeněk Hájek, váš lektor, strávil několik měsíců natáčením tohoto kurzu, který je největším a nejobsáhlejším kurzem mykologie v České republice.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu